Морковный бисквит — невероятно просто, красиво и вкусно

вычитано в ФБ — рецепт от Tastemade  https://www.facebook.com/tastemade/?pnref=story

Пишут, что это традиционный бразильский пирог, с шоколадной помадкой. Я готовила без помадки (из-за детей, чтобы не дать им объедаться вечером шоколадом) и мы съели весь пирог в два присеста. А цвет! Наслаждение во всех смыслах! 72b9ca5479a083b051316cde49134240a7f6205a03d21623bb4296404f44cbd2

видео здесь: https://www.facebook.com/video.php?v=933793016707866 

все понятно даже без перевода. Спасибо за такой чудесный рецепт! 

They make carrot cake the right way in Brazil: with chocolate on top!

RECIPE:

3 medium sized carrots
3 eggs
¾ cup vegetable oil
2 cups flour
1.5 cup sugar
1 tablespoon baking powder

1 cup sugar
1 cup chocolate powder
¼ cup milk
50g butter

Add the carrots, the eggs and the oil in a blender and blend it for at least 5 minutes. In a bowl, mix flour, sugar and baking powder. Pour the carrot-egg-oil puree in to the dry ingredients mixture. Place in a 8-inch cake pan and bake for 45min at 350 F.

For the icing, just mix sugar, chocolate powder, milk and butter in a saucepan and mix it well. When it comes to a boil, wait 1 minute and turn off the heat.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий